PUSSYLAND

 
 

Opdateret udgave af Henrik Lists kultbog “Pussyland”

- Nu INKL. spoken word-cd med Jokeren.


Den længe udsolgte novellesamling “Pussyland” og den ligeledes udsolgte cd “Pussyland Connection” nu genudgivet samlet til kun 249,-

  Historier fra en ung dansk forfatter-wannabe’s (anti)dannelsesrejser igennem 1980’ernes og 90’ernes Amerika; a walk on the wild side og en tur op og ned ad De Knuste Drømmes Boulevard med speederen i bund.

   Historier om at flygte fra sit eget liv  for at finde. Historier om amerikanske   drømme og mareridt ...


226 sider + cd på 74 min.

Bestil den hos din boghandler

eller køb den direkte på            

www.listshop.dk


Kan også købes som lydbog

via dette link

 

I 2001 udkom Henrik Lists novellesamling ”Pussyland” for første gang på forlaget Rosinante, og året efter fulgte ”Pussyland Connection”, en spoken word-cd inspireret af bogens selvbiografiske noveller, fra pladeselskabet Better Reason Records.

   Både bogen og cd’en har opnået kultstatus og længe været udsolgte, men genudgives nu i en samlet pakke (bog med indlagt cd) af det lille, københavnske forlag Shooting Gallery Press, der tidligere bl.a. også har genudgivet Henrik Lists bog om Beat-generationen: ”Tilbage til Tanger Redux” (2007).

   Indlagt i denne 2. udgave af ”Pussyland” er spoken word-cd’en ”Pussyland Connection”, hvor List selv læser udvalgte noveller fra bogen op til musik skabt af DJ Wunderbaum og jazzbassisten August Engkilde – med Jokeren som cool toastmaster og rappende gæstestjerne. Denne cd kan altså her for første gang købes og opleves sammen med bogen i dén kunstneriske og stemningsmæssige helhed, som de to værker til sammen udgør.


***  


”Pussyland” indeholder ti prosatekster, der i denne nye udgave er blevet gennemskrevet og redigeret af forfatteren. Det er historier fra en ung dansk forfatter-wannabe’s (anti)dannelsesrejser igennem 1980’ernes og 90’ernes Amerika; a walk on the wild side og en tur op og ned ad De Knuste Drømmes Boulevard med speederen i bund.

   Det er historier fra slumkvarterer, ørkenflækker, neonjungler, jetset-miljøer og red light districts. Historier om crackpushere og gadeevangelister, provinspunkere og asfaltcowboys, dj-stjerner og Jesus-freaks, nazibøsser og lolitaludere, bohémetyper og Hollywood-hustlere …

   Det er historier fra stripbarer, motorvejsmoteller, spillecasinoer, undergrundsgallerier, S/M-natklubber og Mardi Gras-udskejelser. Historier fra et andet Amerika end det, der befolkes af den pæne, hvide middelklasse og besøges af europæiske charterturister på familieferie.

   Det er historier om at flygte fra sit eget liv for at finde det. Historier om amerikanske drømme og mareridt. Historier fra illusionernes og edens … Pussyland!

Foto: Benjamin Kürstein

PUSSYLAND - NU OGSÅ SOM TEGNESERIEALBUM!

- Klik og køb -

***